недеља, 7. децембар 2014.

Uz pomoć ove četiri namirnice usne će imati senzualan sjaj!


Jednom nedeljno trebalo bi da uradite piling vaših usana. Uz pomoć nekoliko namirnica koje sigurno imate u svom domu piling će biti jeftin, a veoma efikasan…

Šećer
Foto: Thinkstock
Šećer je odličan dodatak za piling. Najbolje je da pomešate pola kašičice šećera sa dve kapi maslinovog ulja pa dobro da protrljate usne.

Bademi
Foto: Thinkstock
Za pripremu ovog pilinga potrebni su kašičica pavlake, kašičica belog šećera, kašičica mlevenih badema i kašičica maslinova ulja. Sve sastojke pomešajte, a bademe prethodno samljete u mlinu za kafu. Nanesite piling na usne pa trljajte nježno kožu kružnim pokretima. Usne potom operite toplom pa hladnom vodom i osušite. Ostatak smese stavite u teglu i čuvajte u frižideru.

Kafa
Foto: Thinkstock
U činiju stavite pola kašičice kreme ili losiona, 1/4 kašičice sveže mlevene kafe i 1/4 kašičice soli. Smesu umasirajte u usne i potom isperite mlakom vodom.

Med
Foto: Thinkstock
Med je, takođe, prijatelj lepih usana jer čisti kožu i deluje antibakterijski. Stavite u činiju kašičicu meda, kašičicu smeđeg ili beglog šećera i nekoliko kapi vode pa umasirajte na usne. Nakon toga usne isperite mlakom vodom i nahranite hidratantnom kremom.

Izvor: 24sata

Нема коментара:

Постави коментар