недеља, 7. децембар 2014.

Izlečite CISTU NA JAJNIKU sa narodnim lekovima! Prirodno lečenje.


Cistu na jajniku izleciti veoma je tesko, ali sanarodnim lekovima mozete brze da se otarasite ove bolesti!
Ana iz Moskve ce Vas posavetovati kako da izlecite cistu na jajniku.
„Po profesiji sam pedijatar, sada sam u penziji. Imam puno bolesti, pored kojih je dijagnostikovana i cista na jajniku. Predlazem vam svoju metodu izlecenja ciste kod kuce sa medom i sokom aloe:
uzmite listove aloe i stavite u frizider na dve nedelje. Posle ih sitno izrendajte i iscedite iz njih sok. Sok aloe pomesajte sa medom. Odnos je 1:1 ( znaci kolikoko kasika soka iscedite iz aloe, dodajte istu kolicinu kasika sa medom). Smesu cuvajte u frizideru. Za lecenje:
zagrejte kasicicu ove smese, uzmite obican zenski tampon i umocite u smesu meda i aloe. Tampon staviti u vaginu i drzati preko noci.
Za bolji efekat lecenja ciste na jajniku predlazem i ovaj nacin: dok su listovi aloe prolazili biostimulaciju u frizideru, koristila sam svezi izrendani koren kamfora, ciji sok sam promesala sa medom u istim proporcijama (koliko kasika soka iz korena kamfora, toliko i kasika meda) i umakala tampone u ovu smesu i stavila sam u vaginu preko noci. Moze da se koristi i kamforno ulje.
Prvih deset dana stavljati tampone sa kamforom i medom, posle – deset dana pauze, a zatim deset dana tampone sa smesom meda i  soka aloe.
Na ovaj nacin mozete leciti i eroziju grlica materice (u narodu poznata kao ranica na grlicu materice), neplodnost i druge zenske bolesti.
biostimulativni sok aloe
Sok aloe je izuzetno zdravi koristan, Ali malo ljudi zna da iz aloe mozemo dobiti obogacen    fermentima, biostimulativni sok, koji sadrzi nekoliko puta vise korisnih komponenata i materija,    nego obicni sveze iscedjeni sok.

Cerka moje prijateljice patila je od policisticnih jajnika. Posle ovih tretmana ciste su nestale. A onda, u cetrdeset prvoj godini zatrudnela i rodila zdravu devojcicu na radost svojih bliznjih“
Narodni recepti
Orah protiv ciste na jajniku. Ocistiti orahe od ljuske i unutrasnjih pregrada. Odvojene pregrade sitno iseckajte sa nozem i 4 kasike ove smese stavite u manju serpu i zalijte sa 3 solje vruce prokuvane vode. Serpu staviti na sporet i kuvati jos 20 minuta. Ohladiti, procediti i piti tri puta dnevno po pola case.
Tamponi sa lukom i medom. Uzeti ujutru jednu srednju glavicu crnog luka i staviti u neki manji sud (moze siroka solja) sa medom tako da luk bude potpuno pokriven medom. Uvece, pred spavanje, kada je luk upije u sebe med, napravite od njega tampon sami (uz pomoc gaze i konca) ili umociti gotov tampon u prethodno izgnjecenu ovu smesu da se natopi u njoj i stavite ga u vaginu preko noci. Tretman traje 10 dana.
U ranom stadijumu cistu na jajniku mozete potpuno izleciti bez hirurske intervencije.
Recept masti, koja ce uz redovno koriscenje za deset nedelja potpuno izleciti bolest.
cudo melemUzmite jednu solju rafiniranog biljnog ulja, stavite u solju komad pcelinog voska (razmerom kutije sibica). Smesu stavite u emajlirani sud na tihu vatru da se vosak istopi. Polovinu zumanceta jednog tvrdokuvanog jajeta izgnjecite viljuskom i polako dodajte u ovu smesu. Promesajte, skinite sa vatre i ostavite da odstoji 15 minuta. Procedite, ohladite i cuvajte u frizideru.
Od ovog cudo-melema pravite tampone (predhodno rastopiti malu kolicinu na vodenoj pari) ili natapajte u nju gotove tampone i stavite u vaginu preko noci.

Zenske bolesti. Lecenje propolisom.
U lecenju upale vagine i grlica materice izazvane trihomanijazom, patogenim gljivicama ili bakterijskim infekcijama preporucuje se 3%-ni vodeni rastvor propolisa u 96%-nom alkoholu. Umoceni tampon u ovaj rastvor uvodi se u vaginu.
Lecenje traje 7-10 dan. Lek se koristi jednom dnevno.
Erozija grlica materice uspesno se tretira sa 10-15%-nom masti propolisa .
mast sa propolisom

Prvo tamponom umocenim u 2%-ni rastvor sode bikarbone pokupite sluz, zatim na mesto erozije stavi se tampon umoceni u mast propolisa i drzi se 10 sati. Procedure se rade svakodnevno. U 9 od 10 slucajeva doslo je do potpunog oporavka. Ovo lecenje mozete sprovoditi i kod drugih zapaljenskih procesa zenskih reproduktivnih organa.

Izvor: uspesnazena.com

Нема коментара:

Постави коментар